İl Sağlık Müdürü Şenkul Karacasu’yu ziyaret etti

İl Sağlık Müdürü Şenkul Karacasu’yu ziyaret etti


Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul Aydın’ın ilçelerinde bulunan Sağlık tesis ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.  İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, son olarak yapımı tamamlanan Karacasu İlçe Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Karacasu ilçesinde yapımı tamamlanan ve yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak olan 10 yataklı İlçe Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul’un Karacasu ilçesinde bulunan yapımı tamamlanan 10 yataklı İlçe Devlet Hastanesine yaptığı ziyaretlerinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı da hazır bulundular.

Dr. Eser Şenkul, “Hastane inşaatımızın tamamlanması ile birlikte Karacasu ilçemizde sağlık alanında kalite daha da yükselecek ve vatandaşlarımız Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği standartlarda sağlık hizmeti alacaklardır. Gelecek olan cihaz ve mefruşatların yerleştirilmesi ile hastanemiz yeni yerinde hizmet vermeye başlayacaktır.

Karacasu ilçemizde yapılan bu hastanemizle birlikte vatandaşlarımız sağlık hizmetine çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceklerdir. Yeni hastane binamızın ilçemize halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hastane bünyesinde acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmaları bir arada yürütülecek olup acil hastaların ilk müdahaleleri de bu hastanede yer alacak olan acil servis bölümünde yapılacağı belirtildi.