ADÜ yükselişini sürdürüyor

ADÜ yükselişini sürdürüyor


Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, dünyaca ünlü derecelendirme kuruluşlarının açıkladıkları verilere göre yükselişini sürdürüyor. ADÜ, Webometrics Ranking Web Of Universities İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu ve Nature Index verilerine göre yükselişini sürdürüyor.

 Webometrics Ranking Web Of Universities İzleme ve Değerlendirme Genel Raporuna göre Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Dünya Üniversiteler Sıralamasında 44 basamak yükselerek 2259’nci oldu. Türkiye Üniversiteler Sıralamasında ise 2 basamak yükselerek 54’üncü sıraya yükseldi. Nature Index verilerine göre ise Dünya Üniversiteler Sıralamasında 259 basamak yükselerek 2547’nci oldu.

Türkiye Üniversiteler Sıralamasında 27 basamak yükselerek 35’inci sırada yer aldı. Webometrıcs Rankıng Web Of Unıversıtıes verilerine göre ADÜ, Dünya Üniversiteler Sıralamasında 44 basamak yükselerek 2259’nci oldu.

Türkiye Üniversiteler Sıralamasında ise 2 basamak yükselerek 54’üncü sıraya yükseldi. Doğa bilimlerinde ve sağlık bilimlerinde yüksek The Nature Index’te yapılan değerlendirmede ise ADÜ, Dünya Üniversiteler Sıralamasında 259 basamak yükselerek 2547’nci oldu. Türkiye Üniversiteler Sıralamasında ise 27 basamak yükselerek 35’inci oldu.