Doktorlar sandık başında

Doktorlar sandık başında


21.04.2024
16
A+
A-

Aydın Tabip Odası, bugün seçim yapıyor. İl genelinden doktorlar; yönetim, onur ve denetim kurullarını belirlemek için sandık başına gidiyor. Seçimde Osman Nuri Aydın ve Adalet Çıbık’ın başkanlığındaki listeler yarışıyor.

Aydın Tabip Odası, seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştiriyor. Bir gün önce genel kurul toplantısını yapan oda, bugün de seçim heyecanı yaşıyor. Tabip Odası’na ait Efeler’deki hizmet binasında yapılan seçimde iki liste yarışıyor. 882 doktorun oy kullanma hakkına sahip olduğu seçime Tabip Odası mevcut Başkanı Osman Nuri Aydın, ‘Aydın Hekim Dayanışması’ Grubu ile önceki dönem Tabip Odası Başkanı Adalet Çıbık da Demokratik Katılım Grubu ile katılıyor. Doktorlar, Tabip Odası’nın yönetim, denetim ve onur kurulları ile büyük kongre delegelerini belirlemek için sandık başına gidiyor.

Kurulan iki sandıkta, oy verme işlemi saat 17.00’ye kadar devam edecek. Öte yandan Osman Nuri Aydın başkanlığındaki yönetim kurulu aday listesi Rıza Akdeniz, Kadir Ali Aydemir, Hakan Elatik, Ufuk Eryılmaz, Ayşe Topuz ve Gülseren Yılmaz’dan, Adalet Çıbık liderliğindeki yönetim kurulu aday listesi de Meltem Gamze Aydın, Taner Balbay, İsmail Poyraz, Ramazan İlker Serter, Levent Sevinçok ve Didem Tapan’dan oluştu.