Genç öğretmenin acı ölümü

Genç öğretmenin acı ölümü


 Aydın’ın Efeler ilçesinde görev yapan anasınıfı öğretmeni Sümeyra Emre, bayram tatilini ailesini geçirmek için gittiği Manisa’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Efeler merkez Efeler İmam Hatip Ortaokulu’nda ana sınıfı öğretmeni olan Sümeyra Emre, geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda tatilini ailesinin yanında geçirmek için memleketi Manisa’ya gitti. Manisa’da akraba ziyaretinden dönen 31 yaşındaki öğretmenin de içerisinde olduğu eniştesinin kullandığı araca, arkadan bir araç çarptı.

Arka koltukta oturan genç öğretmenin kazada boynu kırıldı. Ağır yaralanan Sümeyra Emre, ilk müdahalesinin ardından İzmir’deki bir hastaneye sevk edildi

Yaklaşık 3 haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Emre’nin dün akşam saatlerinde kalbi durdu.  Emre, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Genç öğretmenin ani ölümü, ailesini, sevenlerini ve Aydın’daki eğitim camiasını yasa boğdu. İ

l Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medyadan hayatını kaybeden anasınıfı öğretmeni Sümeyra Emre için taziye mesajı paylaştı. <br>Hayatını eğitime adayan Sümeyra Emre, Efeler’den önce görev yaptığı Karacasu’nun Ataköy İlkokulu adına katıldığı ve Aydın genelinde düzenlenen ‘Öğretmenlerin Gözüyle Öğrenci’ konulu fotoğraf yarışmasında ikinci olmuştu. Emre, öğretmenliğin yanı sıra fotoğrafçılıkla da ilgileniyordu.