Nazilli potada esti!

Nazilli potada esti!


14.04.2024
11
A+
A-

Potanın Efeleri harikalar yaratıyorlar. Sakarya deplasmanında adeta olmazı başararak 20 sayı geriden gelerek bir mucize yaratarak ardı ardına atığı basketlerle karşılaşmayı güçlü rakiplerini 81-73 mağlup ederek finale yükselerek tüm Nazilli’yi sevindirdiler.

Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı çeyrek finalde karşılaştığı Sakarya BBSK karşılaşmasından galip ayrılarak adını yarı finale yazdıran takım olma başarısını gösterdiler. Nazilli Belediyespor Erkek Basketbol Takımı adeta imkansızı başararak inanılması ve başarılması çok güç olan bir başarıya daha imza attılar.

Sezon başından buyana parkede fırtınalar estiren rakiplerinin adeta korkulu rüyası haline gelen başarısına başarı katan Potanın Efeleri, son olarak çeyrek finalde güçlü rakipleri Sakarya BBSK ile karşılaştılar. Zorlu deplasmanda 20 sayı geriden gelen siyah beyazlılar, adeta pes etmeyerek bu zorlu karşılaşmada adeta küllerinden doğarak karşılaşmayı 81-73 kazanmasını bildiler. Kazandıkları bu anlamlı ve kritik galibiyet sonrasında yarı finale yükselen Potanın Efeleri Nazilli’ye evlerine galip dönmenin sevincini yaşadılar.

Baş Antrenör Öğünç Tokgöz, “Ben oyuncularım ile gurur duyuyorum. Artık oyuncularımda bu takımın bu lige fazla geldiğini ve haklarının bir üst olduğuna inanarak parkede mücadele etiklerini bunun içinde maçlarında adeta harikalar yaratarak ve inanılmazı başararak maçlarını kazanmayı sürdürüyorlar. Zorlu Sakarya BBSK deplasmanında 20 sayı geriden gelerek parkede fırtına gibi ve uçarcasına kazandıkları topları potaya atarak 81-73 gibi bir skorla kazanması ve finale yükselme başarısını gösterdiler. Ben bunun içinde tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum” dedi.