Nazilli’de okullar arası tiyatro şenlikleri

Nazilli’de okullar arası tiyatro şenlikleri


.  Nazilli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün projeleri arasında yer alan Okullar arası Tiyatro etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği ‘Nazilli Tiyatro Şenliği’ Projesine Özel Eğitim Okulları Damgasını Vurdu.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonunda sahnelenen Nazilli Özel Eğitim Meslek Okulunun ‘Sağır duymaz uydurur’ ve Nazilli Güzelköy Özel Eğitim Uygulama Okulunun ‘Destansı bir hikaye Çanakkale’ adlı tiyatro eserlerinde öğrenciler, başarılı bir performans sergileyerek adeta büyüklerine usta profesyonel tiyatroculara taş çıkarttılar.

Nazilli ilçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, “Nazilli’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yılı nedeni ile hayata geçirdiğimiz ‘Okullar arası Tiyatro Etkinlikleri’ projemiz devam ediyor. Projemiz kapsamında tiyatro eserlerini Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonunda başarılı bir şekilde sergilemeleri bizleri de çok sevindiriyor. Tüm vatandaşlarımızın okullarımızın düzenledikleri bu Tiyatro etkinliklerini izlemelerini arzu ediyoruz” dedi.