Rıdvan Eşin’den şampiyonada Aydın’ı temsil edecek sporcuya destek

Rıdvan Eşin’den şampiyonada Aydın’ı temsil edecek sporcuya destek


17.04.2024
39
A+
A-

Aydın’da spor ve sporcuya verdiği desteklerle bilinen iş insanı Rıdvan Eşin; Gaziantep’te 18-21 Nisan günleri arasında düzenlenecek Türkiye Karate Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil edecek olan Serpil Öykü Alhan’a sponsor oldu.

Türkiye Karate Şampiyonası, 18-21 Nisan günleri arasında Gaziantep’te düzenlenecek. Ülkenin çeşitli illerinden sporcuların katılacağı şampiyonada Aydın’ı, Köseoğlu Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından 9 yaşındaki Serpil Öykü Alhan temsil edecek.

ULAŞIM DESTEĞİ
Şampiyonada ‘minik bayanlar kata’ kategorisinde mücadele edecek olan Alhan’ın ulaşım sponsoru, Aydın’da spor ve sporcuya verdiği desteklerle taktir toplamaya devam eden iş insanı Rıdvan Eşin oldu. Serpil Öykü Alhan da, annesi Ebru Alhan, babası Mustafa Alhan ve antrenörü Yaşar Akçaköse ile birlikte Eşin’i iş yerinde ziyaret ederek, verdiği destek için kendisine teşekkür etti.

“SERPİL’E GÜVENİYORUM”
Akçaköse, sporcusu Serpil Öykü Alhan’a güvendiğini belirterek, “Serpil’in şampiyonada elinden gelenin en iyisini yapacağını biliyorum. Kendisine sonuna kadar güveniyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.