Altıntaş’tan Efeler 09 SFK’ya cevap

Altıntaş’tan Efeler 09 SFK’ya cevap


16.04.2024
453
A+
A-

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Play-Off’u garantileyen Efeler 09 SFK yönetiminin kulübün kimseye satılmayacağı ile ilgili açıklama yapması üzerine hakkında yeşil beyazlı kulübü satın alacağı haberleri çıkan Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Altuntaş açıklama yaptı.

Gazetemize açıklama yapan Altıntaş, “Burada aslolan Efeler 09 SFK’nın Aydın’da kalması düşüncesidir. Dolayısıyla bu düşünceyle ilgili de kamuoyunda bu takımın alınarak Efeler’de faaliyetlerine devam etme beklentileri oluşmuştur. Bende şahsım adına uygun olabilecek oluşumla birlikte bu takımın alınması için girişimlerim olabileceği düşüncelerimi zaman zaman paylaştım.

Ancak söz konusu adımın haberlerde geçmesi üzerine Efeler yönetimi takımın kimseye satılmayacağı ile ilgili bir açıklama yaptı. Dolayısıyla bu konu benim için kapanmıştır. Burada Efeler 09 yönetiminin açıklamasının arkasında durarak kulübün Efeler’de faaliyet göstereceğini düşünüyorum. Aksi taktirde gelişme olması halinde spor kamuoyunu taktire bırakıyorum. Şuan Aydın Büyükşehir Belediyespor’da yönetici olarak görevime devam ediyorum. Öncelikle kulübüm ve Aydın sporuna katkı sağlamaya hazırım” dedi.